I Påtrykk forlag konsentrerer vi oss om bøker som handler om mellommenneskelige forhold.Temaer som berører de fleste av oss en eller annen gang i løpet av livet. Det kan være hvordan man skal gå videre etter at kjærlighetsforhold tar slutt, hvordan komme seg igjennom samlivsbrudd og skilsmisse, eller hvordan kommunisere bedre slik at vi unngår disse bruddene. 

Vi tror at det er mulig å få hjelp til å komme seg helskinnet gjennom de fleste livskriser, og har valgt ut bøker vi vet står seg fordi de er skrevet av fagfolk, men på en måte som er tilgjengelig for alle. 

Det aller beste er selvsagt å unngå disse krisene, å kunne redde forholdene før alt skjærer seg. Det samme gjelder i arbeidssituasjoner der konfliktene tårner seg opp, og gjør livet surt og vanskelig for både den enkelte og hele organisasjonen.

Da er det ofte et spørsmål om dårlig, eller manglende kommunikasjon. Men det er hjelp i sikte! Boken «HØR HVA JEG SIER!» tar opp dette temaet, og gir både forståelse av hva som skjer, og verktøy for å endre kommunikasjonsmønstrene.

 

 


Kommentarer

Bøkene våre — Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.