Gjenoppbygging - etter skilmissen

– er den internasjonalt mest solgte boken om skilsmisse/samlivsbrudd, og er solgt i over en million eksemplarer verden over.

 * Boken er skrevet av noen av USAs mest erfarne familieterapeuter, Bruce Fisher og Robert Alberti, og baserer seg på deres eget seminaropplegg.

* Innholdet i boken er delt opp i tjue kapitler – med nitten ”gjenoppbyggingssteiner” som representerer hvert av elementene som de fleste skilsmisseprosesser består av.

* Boken egner seg både for dem som er midt oppe i en skilsmissesituasjon, men også for dem som ikke føler seg ferdig med et brudd som fant sted for lenge siden.

* Den kan brukes som hjelp for den enkelte, men også som basis for selvhjelpsgrupper.

* I tillegg vil mange som har problemer i samlivsforholdet, kunne ha nytte av boken for å unngå bruddet, eller i hvert fall gjøre det så smertefritt som mulig.

Boken anbefales av Senter for rådgivning etter samlivsbrudd (SERES), Trondheim: Dersom du bare kommer til å lese en eneste bok, vil SERES absolutt anbefale «Gjenoppbygging – etter skilsmissen» fra Påtrykk forlag.


Kommentarer

Gjenoppbygging – etter skilsmissen — Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>