Om forfatterne

bb02Lo-Res

Ben E. Benjamin, Ph.D., er en konsulent, coach, forfatter og entreprenør som har undervist i kommunikasjonsferdigheter i over 30 år. I de senere årene har undervisning og skriving vært stadig mer fokusert på SAVI® (System for å Analysere Verbal Interaksjon). Som sertifisert, senior SAVI instruktør har Ben utviklet og ledet kurs i kommunikasjon for et vidt spekter av organisasjoner, inkludert ulike sektorer i næringslivet, så som finans, jus, produksjon, i tillegg til undervisnings-, helse- og religiøse institusjoner. Han tilbyr også dyptgående trening for fasilitatorer som hjelper organisasjoner til å løse konflikter og til å holde mer effektive møter.

 

bb40Lo-Res

Amy Yeager er en sertifisert senior SAVI® instruktør som har utviklet og ledet kommunikasjonskurs for multinasjonale selskaper, skoler, helseinstitusjoner, og ideelle organisasjoner. Hun har også utviklet individuelt tilpassede coaching programmer og Web-baserte seminarer som muliggjør fortløpende styrking av ferdigheter. Som forfatter, redaktør, og informasjonsdesigner har Amy bygget opp kursmateriale for en rekke forskjellige treningsprogrammer, inkludert mesteparten av de SAVI manualene som nå er i omløp, og hun er medforfatter av mange SAVI-relaterte artikler og -verktøy.

 

anita_simon

Anita Simon, Ed.D., er medskaper (med Yvonne Agazarian) av SAVI®. Hun har skrevet om dette systemet helt siden 1965, og har holdt en rekke kurs i SAVI og tilknyttede temaer ved en lang rekke profesjonskonferanser innen psykoterapi, HR, og utdanning. I løpet av det siste ti-året har Anita rettet mer av sin oppmerksomhet mot videre utvikling av undervisningsmateriale og opplæringsprogrammer rundt SAVI, og er veileder for en liten gruppe senior SAVI instruktører (herunder sine medforfattere av Hør hva jeg sier!).